Rólunk

Küldetésünk

Célunk, hogy kizárólagosan hazai tulajdonban lévő vállalkozáskánt prémium kategóriás ingatlanfejlesztési projektekben vegyünk részt.

Az aktuális trendek kiszolgálása helyett minőségi építőanyagokban, fenntartható technológiákban, megbízható szakemberek munkájában, és a klasszikus építészeti értékekben hiszünk.

A holnap megoldásai Önnek!

Napjainkban egyre tisztábban látszik: egy épület magas energiaigénye a tulajdonosa, használója számára könnyen kiszolgáltatottságot, vagy a fenntartás bizonytalanságát eredményezheti.

Éppen ezért meggyőződésünk, hogy Európa közepén élve a helyben meglévő adottságokra kell építenünk: ki kell használnunk a napsütéses órák magas számát, vagy éppen a Föld mélyében rejlő magasabb hőmérsékletet.

Projektjeink mindegyike fenntartható, és okos otthon egyben: alacsony- vagy nulla külső energiaigény mellett működnek, és digitális, távolról is vezérelhető, vagy programozható megoldások garantálják a hatékony működést és magas komfortszintet.  

Ügyfelek igényeire szabva.

Sokszor még a díjnyertes építési terveket nézegetve is elfogja az embert az érzés: gyönyörű vonalakat és lélegzetelállító megoldásokat láthatunk, de a mindennapi élet helyszíneként, lakásként, nyaralóként, vagy éppen irodaként már nem feltétlenül lenne ideális az adott épület.

Mi ezért azt valljuk: munkánk középpontjában nem a kövek, fémek és vezetékek állnak, hanem az ember, a család, vagy munkahelyi közösség, aki számára az adott ingatlan készül. Szeretnénk, hogy ingatlanjaink örömteli perceket okozzanak használóik számára – ezen vezérgondolat jegyében közelítjük meg a tervezés és kivitelezés szakmai kérdéseit.

Miért mi?

mert hazai tulajdonban lévő fejlesztőként ismerjük a hazai igényeket, szokásokat, hagyományokat, és ezek szellemében készítjük épületeinket

mert összegyűjtöttük németországi partnereink tapasztalatát, hogy a német minőséget hazahozzuk Ügyfeleinknek

mert lehetőség szerint magyar tervezőkkel, kivitelezőkkel dolgozunk együtt, és ezáltal hazai családoknak biztosítunk megélhetést

mert ingatlanjaink emberi léptékűek, kellemesen élhetőek, okosak és fenntarthatóak

mert a holnap technológiai megoldásait adjuk ma az Ön kezébe, azért, hogy sok év múlva is korszerűnek számító, alacsony költség mellett és kényelmesen üzemeltethető ingatlan tulajdonosa lehessen

mert családias méretű vállalkozásként a személyes kapcsolatokban hiszünk, igyekszünk megismerni az Ön igényeit, és arra megoldást találni

mert nálunk a fejlesztés azt jelenti, hogy minden projektünk esetében teljes erkölcsi és jogi felelősséget vállalunk

mert kizárólag tapasztalt, szakértő munkatársakat foglalkoztatunk, akikért szintén teljes felelősséget vállalunk. Nálunk nem hangozhat el a klasszikus mondat: „ez már ilyen lett, nem tehetek róla, az ács rontotta el...

mert felelős szolgáltatóként mi magunk is fontosnak tartjuk a fenntartható gazdálkodást, és alacsonyan tartjuk ökológiai lábnyomunkat

Karrier

A Sinus- Fair Immobiliennél dolgozni egyben azt is jelenti, hogy egy nagyon színes csapat tagjaként kreatívan alakítjuk a munkával töltött napjainkat és élvezzük a modern munkakörnyezetet. Az ügyfél, az ember áll tevékenységünk középpontjában, ezért fontos, hogy nálunk dolgozó munkatársak is jól érezzék magukat, feladatkörük motiváló legyen. Így lehet minden adott ahhoz, hogy a lehető legjobb teljesítményt tudjuk kihozni egymásból és bizalmat építsünk vállalkozásunk irányába.

Csatlakozz csapatunkhoz, hogy a jövőben közösen formáljunk válaszokat napjaink ingatlanpiaci kihívásaira!

Nyitott pozícióink:

Cégcsoport

Társaságunk a családi tulajdonban lévő, veszprémi székhelyű Sinus-Fair Cégcsoport tagja, amely 2016-ban kezdte meg működését.

A Társaság létrehozásának fő célja az volt, hogy a tőkepiacon egy meghatározott befektetői kör számára olyan transzparens és kiemelkedő hozamú értékpapír és biztosítási befektetési, valamint ingatlanpiaci lehetőségeket nyújtson, ami a magyarországi ügyfelek számára a hagyományos csatornákon általában nem elérhető. A Társaság eddigi sikereit nagyban megalapozta a családi cégcsoport, hiszen az több, mint húsz éves működése során jelentős tapasztalatot halmozott fel a piacon, továbbá olyan pozitív üzleti etikai példát adott, ami az induláskor meghatározónak bizonyult.

A Sinus-Fair cégcsoport további tagjai:

SFC-sima

Társadalmi felelősségvállalás

A Sinus-Fair Immobilien Kft. kiemelkedően sikeres, hazai tulajdonban működő vállalatként elkötelezett híve a környezettudatos működésnek és a társadalmi felelősségvállalásnak. Társaságunk gazdasági és iparági szerepe mellett társadalmi felelősségvállalási tevékenységével is hozzájárul az értékteremtéshez, valamint a társadalmi és természeti értékek megőrzéséhez.

Épületeink fenntartható technológiákkal készülnek, növekvő arányú megújuló energiaforrásokkal üzemelnek. Üzleti tevékenységünk során preferáljuk a fenntartható befektetéseket.

Veszprém megyei székhelyű vállalkozásként elkötelezettek vagyunk a helyi értékek és kisközösségek támogatásában.

Munkatársaink jelentős hányada amatőr versenyek szintjén sportol, amely segítését Társaságunk szívügyének tekinti.