PRÉMIUM KATEGÓRIÁS

ZÖLDÖVEZETI LUXUSLAKÁSOK

ZÖLD ELEGANCIA — GÁBOR VILLA

BÉRELHETŐ PRÉMIUM KATEGÓRIÁS ZÖLDÖVEZETI LUXUSLAKÁSOK A II. KERÜLETBEN

Panoráma a Rózsadombról

Buda előkelő zöldövezeti részén, a Rózsadomb új, elegáns épületében, a Szemlő-hegyi barlang bejáratától néhány méterre, csendes, napfényes okosotthonaink várják lakóikat.

A telek kivételes elhelyezkedésnek köszönhetően az emeleti lakások mindegyike erkéllyel, míg a tetőtéri lakásunk terasszal rendelkezik, ahonnan a budai hegyekre és a Dunára néző panorámában gyönyörködhetnek lakóink.

A Villa elhelyezkedésének nemcsak természeti, de közlekedési adottságai is kiválóak. Az épülettől pár percnyire közlekedő buszjáratokkal valamint a fonódó villamoshálózattal a város könnyen elérhető és autóval is gyorsan megközelíthető. A közelben iskola, óvoda, posta, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek és sportcentrum szolgálják a Villa lakóinak kényelmét.

ZÖLD ELEGANCIA — GÁBOR VILLA

LAKÁSOK

4db

MÉLYGARÁZS

8db

ÉPÜLET

1db

TELEKMÉRET

985 m²

ZÖLDTERÜLET ARÁNYA

65%

BEKÖLTÖZÉS

2023. 2. negyedév

Illusztráció, ehhez hasonlót lehet megvalósítani

Páratlan adottságok a városhoz közel

A lakások benapozása kelet-nyugati tájolásuknak köszönhetően maximális, a telek zöldterületének aránya 65%.

A Villa elhelyezkedésének nemcsak természeti, de közlekedési adottságai is kiválóak. Az épülettől pár percnyire közlekedő buszjáratokkal, valamint a fonódó villamoshálózattal a város könnyen elérhető és autóval is gyorsan megközelíthető. A közelben iskola, óvoda, posta, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek és sportcentrum szolgálják a Villa lakóinak kényelmét.

A névadóról

A Villa területén egykoron Gábor Zsazsa amerikai-magyar színésznő otthona állt, amelyet édesapjától örökölt. A művésznő tiszteletére a Villa a Gábor Villa nevet kapta.

Zöld luxus

Hiszünk abban, hogy a fenntartható megoldások és a kényelem kéz a kézben járhatnak egymással. Ezért a Gábor Villa a legkiválóbb anyagok és élvonalbeli technológiai megoldások felhasználásával épült, és az igazi budai luxust hozza lakói életébe.

Gábor Villa - Látványterv
Illusztráció, ehhez hasonlót lehet megvalósítani

Otthon, Önnek

Mindent megtettünk azért, hogy ne pusztán lakásokat, hanem igazi otthonokat alkossunk! A középpontban az energiahatékonyság felett az egészség áll. Különösen oda figyeltünk a hangszigetelésre, ne legyen szintek közti áthallás, kizárjuk a lépcsőház és az utca zaját. A hatalmas nappaliban, étkezőben és szobákban az otthon töltött idő alatt fel lehessen töltődni.

Friss levegő, gazdaságosan

Hoval komfort szellőztető technológiájával a levegő folyamatos befúvása és elszívása révén állandóan friss levegőt biztosít a lakásokban, szennyezőanyagok, szagok eltávolítása és páratartalom szabályozása mellett. Az elszívott levegő hőtartalmát hideg időjárás esetén a HomeVent® rendszer felhasználja a friss levegő felmelegítésére. A Hoval rendszerek energiamegtakarítása kiemelkedő. A friss levegő szűrt, így pollenmentes és optimális páratartalmú egész évben.

Okosotthon, fenntarthatóság

Fenntarthatóság, energiahatékonyság fontos számunkra. Mindegyik lakás AA+ energetikai besorolású. Minden lakásban a riasztó rendszer is része az okosotthonnak, így pl. az égve felejtett lámpák, bedugva felejtett vasaló miatt sem kell, hogy fájjon a fej. Az okosotthon riasztás után, amíg nem tartózkodik otthon, a lehető legkevesebb energia fogyasztás érdekében a nap energiáját is kihasználja, vagy kizárja.

A fűtési-hűtési rendszer így könnyen alkalmazkodik a lakók igényeihez, mobileszközön keresztül irányítható, programozható a lakások hőmérséklete. A meteorológiai állomásokkal összeköttetésben a rendszer folyamatosan, a külső hőmérséklet és a levegő páratartalmához optimalizálja a kívánt szobahőmérsékletet.

A rendszer az eltárolt adatok és az azokból nyert statisztikák segítségével az energia megtakarítást is elősegíti, ami a havi kiadások csökkenését eredményezi., az intelligensen vezérelhető fűtési rendszer, az automatikusan lekapcsolódó lámpák mind fontos elemei a hatékonyabb energiafelhasználásnak.

A távfelügyeleti rendszer alkalmas a mért adatok folyamatos tárolására, így azok visszakereshetők és grafikonon ábrázolhatók. Ezzel dokumentálhatóvá válnak pl. a gazdaságtalan üzemeltetés körülményei, vagy könnyedén kiszűrhető valamely alkatrész meghibásodása.

A rendszer rendkívül informatív kezelőfelülettel rendelkezik, a főbb jellemzők és paraméterek leolvasása, értelmezése semmilyen szakértelmet nem igényel.

Műszaki megoldások

Okos fűtés-hűtés megoldások
A Gábor Villa lakásaiban a fűtésről és melegvíz ellátásról hőszivattyú gondoskodik, biztonsági tartalékként kondenzációs kombi gázkazán,  üzemel. A teljes energiaszolgáltató rendszer távfelügyeleti hálózathoz kapcsolódik, így minden hibajelzés azonnal megjelenik az üzemeltetőnél, továbbá ilyen módon a hibaelhárítás a legtöbb esetben a helyszínre történő kiszállás nélkül megoldható.

Hűtés
Hűtés A lakásokhoz mennyezeti hűtés készült, melyet szintén egyéni szabályozható központi levegős hőszivattyúval biztosítunk.

A kombinált, villamos- és gázüzemű rendszer üzemeltetése mindig a kedvezőbb költségű energiaforrás felhasználást teszi lehetővé.

A lakások minden fogyasztása (hideg és meleg víz, fűtés, hűtés, villany) egyedi mérőkkel mérhető.

BÉRELHETŐ LAKÁSOK

A földszinti és első emeleti lakások elkerített kertkapcsolattal, az második emeleti erkéllyel és terasszal, míg a tetőtéri penthouse lakás terasszal rendelkezik, annak érdekében, hogy az otthoni pihenő a szabadban is történhessen – ha Ön úgy szeretné.

Lakásaink 123-150 négyzetméter közötti méretben, kulcsrakész kivitelben, magas minőségű bútorokkal készűlt, a további bútorozottság tekintetében pedig bérlőink igényeit vesszük alapul.

L1 lakás, kertkapcsolat

A földszinti L1 lakásunk összesen 147,05 m2 illetve 400m2 kertkapcsolattal rendelkezik. Étkező, konyha, nappali, 3 szoba, 2 fürdőszoba, WC és egy gardrób található benne.

Minőségi gépekkel felszerelt konyhabútorral, minőségi beépített bútorokkal felszerelve.

L2 lakás, első emelet

A földszinti L1 lakásunk összesen 147,05 m2 illetve 400m2 kertkapcsolattal rendelkezik. Étkező, konyha, nappali, 3 szoba, 2 fürdőszoba, WC és egy gardrób található benne.

Minőségi gépekkel felszerelt konyhabútorral, minőségi beépített bútorokkal felszerelve.

L3 lakás, második emelet

A második emeleti L3 lakásunk összesen 147,07 m2 illetve egy 15 és 12 m2-es terasszal rendelkezik. Étkező, konyha, nappali, 4 szoba, 2 fürdőszoba, WC és 2 gardrób található benne.

Minőségi gépekkel felszerelt konyhabútorral, minőségi beépített bútorokkal felszerelve.

L4 lakás, penthouse

A tetőszinti L4 lakásunk összesen 125,96 m2 lakótérülettel és kettő 24m2-es és 16 m2-es terasszal, valamint egy 15m2-es télikerttel rendelkezik. Étkező, konyha, nappali, 2 szoba, 2 fürdőszoba, WC és egy gardrób található benne.

Teljes mértékben berendezett és gépesített, minőségi bútorokkal és gépekkel.

MŰSZAKI TARTALOM

AZ ÉPÜLET SZERKEZETE

Alapozás
Monolit vízzáró lemezalap, illetve pilléralapok

Függőleges teherhordó szerkezetek
Monolit vasbeton pillérek, vasbeton falak, AUSTHROTHERM Graphitgrey hőszigeteléssel

Vízszintes teherhordó szerkezetek
Monolit vasbeton síkfödémek

Lakáselválasztó falak
Réteges szerkezetű hangszigetelt falak

Válaszfalak
10 cm N+F Phorotherm belső válaszfalak, illetve KNAUF gipszkarton szerelt válaszfalak, ISOVER akusztikai szigeteléssel ellátva

Vízszigetelések
Talajnedvesség elleni modifikált. bitumenes szigetelés, vízzáró beton alaplemezzel kiegészítve. erkélyen csapadékvíz ellen tartósan rugalmas, bitumenmentes bevonatszigetelés kerül kialakításra.

Hőszigetelések
Homlokzati vb. falak ( egyéb vb. szerkezetek előtt) tetőkön, hőtechnikai és akusztikai számításon alapuló, kiviteli tervben meghatározott vastagságú és anyagú szigetelés

LAKÁSOK FELSZERELTSÉGE

Vizes helyiségek
A fürdőszobák a terveknek megfelelően német, svájci és holland prémium gyártók termékeivel felszereltek:porcelán mosdótál, mosdószekrény alsó fiókkal, tükör led világítással, csaptelepek egykaros, kerámia betétes, króm kivitelben, német fém kád, csaptelep, kádhoz tartozó zuhanyszett, zuhanykabin biztonsági üvegből, HSK akril zuhanytálca szifonnal, fali wc tartály, nyomólapos öblítésű, bidé, függesztett kivitelű.

Konyha
A prémium minőségű konyhabútor egy többszőrösen kitüntetett belső építész tervei alapján készült gránit munkapulttal BOSCH és LG beépített gépekkel (indukciós főzőlap, sütő, hűtő, mikrohullámú sütő, mosogatógép, elszívó) felszerelve.

További felszereltség
Minden lakást gardrobját prémium minőségű beépített szekrénnyel láttunk el. Ezen túl minden lakást LG mosógéppel, szárítógéppel, az okosotthonnal összehangolt riasztórendszerrel és videó kaputelefonnal szereltünk fel.

LAKÁSOK MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓJA

Lakásbejárati ajtók
Internorm típusú esztétikus megjelenítésű, a MABISZ elvárásoknak megfelelő ajtó, több ponton záródó biztonsági zárral, kitekintővel.

Homlokzati nyílászárók , erkélykorlátok
Homlokoldali üvegfalak: Internomr típusú három rétegű, , aluminium műanyag szerkezetű, földig érő fix, ill. toló-bukó üvegfalak hőszigetelő napvédő üvegezéssel. U=0.7 W/m²K Az erkélykorlátok egyedi tervezésű szerkezetek. Rozsdamentes tartókhoz rögzített, biztonsági üvegezéssel.

Belső nyílászárók
Végleges felületkezelésű tölgyfafurnéros sík ajtó, krómszínű vasalattal, kilinccsel.

Alagsori ajtószerkezetek
Acéltokos tároló ajtókGarázskapu: szekcionált Hörmann típusú automata garázskapu távműködtetéssel.

Padlóburkolatok
Természetes fa hatású kerámia parketta a lakószobákban, konyhában. Olasz kerámia padlóburkoló a fürdőszobában , WC-ben.

Falburkolat
Olasz kerámia burkolat a fürdőszobákban.

Felületképzés
Minden helység diszperziós beltéri festést kap.

Gábor Villa látványterv
Illusztráció, ehhez hasonlót lehet megvalósítani

Zöld okosotthon luxuskivitelben

A Villa igazi budai zöldövezeti telken épült fel, a zöldterület aránya 65%, így bátran töltheti idejét a szabadban, és mégis, otthona kényelmében. A Villa teremgarázsában 8 autó számára biztosított a parkolási lehetőség.

Komplett megfoldások

Tapasztalatunk szerint minden élethelyzet egyedi. Ezért ahhoz, hogy csomagajánlatok helyett az Ön számára leginkább megfelelő, egyedi megoldást megtalálhassuk, kérjük, forduljon bizalommal Társaságunkhoz elérhetőségeink valamelyikén!

Érdekli? Írjon nekünk!

Kapcsolatfelvétel