Pareus Beach Resort

Befektetési lehetőség Olaszországban

Az Ön tengerparti ingatlanja, Caorle-ban!

Pareus Ingatlanok

AZ ÖN TERNGERPARTI INGATLANJA

Az Ön tengerparti ingatlanja – végeláthatatlan homokos tengerpart a szeme előtt, a tenger morajlása a fülében és egy állandó mosoly az ajkain, amikor a saját álmai ingatlanjára gondol az Adriai-tenger észak-olaszországi partszakaszán. Fedezze fel a Pareus-szal egy vonzó befektetés előnyeit és lelje örömét saját nyaralóingatlanjában vagy nyaralóapartmanjában az utolsó beépíthető telkek egyikén közvetlenül az Adriai-tenger partján.

TELJESKÖRŰ SZOLGÁLTATÁS - KONCEPCIÓ

Ha Ön is arról álmodik, hogy saját tengerparti háza legyen, akkor most itt a lehetőség, hogy egyszerűen és gondtalanul valóra váltsa álmait. A mi koncepciónk szerint Ön használhatja a saját ingatlanját, és amikor Ön nincs ott, akkor mi gondoskodunk a bérbeadásról. Így garantált bérleti díjat kap, amely Önnek egyértelmű előnyt jelent. Nem kell aggódnia a távolból sem az idő- és költségráfordítások miatt, hiszen mi mindent elintézünk Ön helyett. Ne habozzon tovább, és tegye valóra álmait a tengerparti házról a mi segítségünkkel.

POTENCIÁL ÉS BIZTONSÁG A PAREUSSAL

A kiváló fekvésnek köszönhetően, melyből nem található még egy ilyen az Adriai-tenger partján, a terület magas értéknövekedési potenciállal rendelkezik. Az Ön ingatlanjához kapcsolódó szolgáltatások egy kézben vannak, melyeket egy tapasztalt ingatlanszakértőkből álló profi csapat nyújt az Ön számára. A garantált bérleti díjból származó bevételek további biztonságot jelentenek. A beruházás számos előnyét pedig a vonzó adózási környezet egészíti ki.

CAORLE, EGY HELY, MELYNEK LELKE VAN

Fedezze fel a kis festői halászvárost, és hagyja, hogy az hamisítatlanul olasz hangulatával Önt is rabul ejtse!

Caorle település igen népszerű az Olaszországba látogatók körében, de ennek ellenére ez a közel 2000 éves halászfalu, valamint kb. 11 000 lakosa megőrizte eredeti jellegék.

Caorle óvárosa sétálni csábít: élénk színű, házaik, éttermek, kávézók, kis üzletek megörökítik az általunk ismert Olaszország képét.

A kulináris választék széles és az árak korrektek. A halászat a mai napig jelentős gazdasági tényezőnek számít Caorleben.

Beruházás előnyökkel

Garantált hozam a bérleti díjból és TOP nyaralási élmények

Az ingatlanbefektetések területén a nyaralóingatlanok iránt nagy a kereslet. A szaksajtó is egységes véleményt alkot: A nyaralóingatlanok az eszközök új csoportját képezik.

Ráadásul a nyaralóingatlanok tulajdonosaként még vonzóbbak lehetnek az élet bármely szakaszában, mint a lakóingatlanok, hiszen bármikor használhatjuk őket a nyaralásunkra, akár az év legszebb napjain is.

Az egyedülálló, teljes körű szolgáltatást nyújtó koncepciónk pedig lehetővé teszi, hogy egy kézben tartott befektetéssel rendelkezzünk, anélkül, hogy aggódnunk kellene bármilyen kötelezettség miatt. Nálunk Önnek semmi más dolga nincs, csak élvezni a befektetésének az előnyeit.

A Pareus teljeskörű szolgáltatásának a koncepciója

Gondtalan és egyszerű

BÉRBEADÁS

A Pareus koncepciója számos előnnyel jár: Ön csak lazíthat, mert mi vállaljuk az ingatlanának bérbeadását és karbantartását hosszútávú bérleti szerződés keretében.

Ez Önnek azt jelenti, hogy akár több mint 50 pihenésre szánt napot is eltölthet a saját tengerparti otthonában, miközben garantált éves bérleti díjat kap.

ingatlankezelés

INGATLANKEZELÉS

Bízza ránk az ingatlankezelést és az ügyintézést, hogy Önnek csak az igazi pihenésre kelljen koncentrálnia. Szakképzett csapatunk a nyaralóingatlanja üzemeltetését és az üdülővendégekkel való kommunikációt is vállalja. Így biztos lehet abban, hogy színvonalas szolgáltatást kap, és az értékesítéssel sem kell törődnie.

Győződjön meg róla személyesen is és küldje el nekünk foglalását itt.

olaszországi befektetés

KARBANTARTÁS

Karbantartási munkálatok, fűnyírás és a többi? Ne aggódjon, Caorle-ban Ön csak élvezheti nyaralóingatlanja vagy villája minden kényelmét. Töltsön csodálatos napokat az olasz napsütésben, frissüljön fel a Resort saját medencéjében, vagy merüljön el a mindössze néhány lépésre található kristálytiszta tengerben. Mi mindent kézben tartunk: napi szinten gondoskodunk arról, hogy az Ön ingatlanja mindig makulátlan állapotban legyen, így Önnek csak a pihenésre kell koncentrálnia.

Miért fektessen Pareus nyaralóingatlanokba?

Mutatjuk!

SZAKMAI TÁMOGATÁS

Szakképzett, német nyelven beszélő támogató csapatunknak köszönhetően az Ön nyaralóingatlanba történő befektetése ugyanolyan nyugodt körülmények között zajlik, mint maga a nyaralás. Az első kapcsolatfelvételtől kezdve, a vásárlás folyamatán át, egészen az Ön ingatlanjának a kezeléséig – mi mindig Ön mellett állunk!

GONDTALAN INGATLANVÁSÁRLÁS

Szakképzett, német nyelven beszélő támogató csapatunknak köszönhetően az Ön nyaralóingatlanba történő befektetése ugyanolyan nyugodt körülmények között zajlik, mint maga a nyaralás. Az első kapcsolatfelvételtől kezdve, a vásárlás folyamatán át, egészen az Ön ingatlanjának a kezeléséig – mi mindig Ön mellett állunk!

FIX BÉRLETI DÍJBÓL SZÁRMAZÓ BEVÉTELEK

Az ingatlan bérbeadása sosem volt még ennyire egyszerű! Nem kell aggódnia az üresjárati időszakok miatt, mi ugyanis átvállaljuk az ingatlan bérbeadásának minden feladatát. Ezzel nemcsak időt és energiát takarít meg Önnek, de biztos bevételhez is jut. Bérlőink garantáltan megbízhatóak, így Ön nyugodtan élvezheti az Ön számára fontos dolgokat, miközben az ingatlan által termelt bevétel magától beáramlik.

KIVÁLÓ FEKVÉS VELENCE KÖZELÉBEN

Egy értéknövekedési potenciállal rendelkező ingatlan a tengerparton, mely egy csendes és nyugodt területen helyezkedik el, de mégis karnyújtásnyi távolságra van Caorle központjától és Velencétől is. Az ingatlan előtt pedig várja Önt a gyönyörű tengerpart, amely elvarázsolja majd Önt.

MODERN & INNOVATÍV

Teljesen új és modern nyaralóingatlanok állnak rendelkezésére, melyeknek építészete és belső terei a legjobb helyi tervezők munkáját dicsérik. Az exkluzív és lenyűgöző fekvése a tengerparton és a környezetvédelmi szempontokra is ügyelve megalkotott építészeti koncepció együttesen garantálják, hogy Ön egy igazán különleges és fenntartható tengerparti nyaraló tulajdonosa lehessen.

ERŐS MÁRKA

Megbízhatóság, biztonság és átláthatóság az Ön befektetéseihez: Mind a Pareus, mind a német anyavállalat, a Habona Invest, a legmagasabb szakmai tapasztalattal rendelkeznek az ingatlan szektorban. Több mint 30 éves tapasztalattal, az ingatlanberuházások szakértőjeként, mindig az Ön oldalán állunk.

Teljes körű szolgáltatás-koncepciónk számos előnyt kínál

Hasonlítsa össze saját maga!

pareus-color A Pareus által kezelt nyaralóingatlan Saját kezelésben lévő nyaralóingatlan
SAJÁT HASZNÁLAT check-circle Rugalmas saját használat check-circle Rugalmas saját használat
BEVÉTELEK check-circle Garantált bérleti díjból származó bevételek, ha a saját ingatlanját egyszer nem Ön használja minus A használaton kívüli időszakban nincsenek bevételek; csak folyamatos költségek és további kiadások
VÁSÁRLÁS FOLYAMATA check-circle Szakképzett és hozzáértő német nyelven beszélő támogató csapat a vásárlási folyamat teljes ideje alatt minus Az ingatlanvásárlás általában fáradságos folyamat saját szervezésben, főként az idegen nyelv és a más jogrendszerek eltérő szabályozásai miatt
INGATLANKEZELÉS check-circle A Pareus átvállalja az Ön ingatlanjának teljes kezelését a teljes körű szolgáltatás-koncepció keretében minus Idegenek megbízása saját költségen vagy nagy fáradságok árán önállóan
INGATLANKEZELÉSI KÖLTSÉGEK check-circle A Pareus átvállalja a karbantartás, biztosítás, ápolás, ingatlankezelés és bérbeadás költségeit minus A tulajdonosnak minden költséget önállóan kell viselnie
ÁPOLÁS ÉS KARBANTARTÁS check-circle Az ingatlan, a bútorok, valamint a kültéri létesítmények gondozása és karbantartása a Pareus költségén történik minus A gondozás és karbantartás saját költségen történik vagy fáradságok árán saját munkával
BIZTONSÁG check-circle Egy kiterjedt biztonságtechnikai koncepció keretében felügyelt és védett nyaralókomplexum, beleértve a beléptetések ellenőrzését is minus Általában nincs betörés elleni biztonságtechnika vagy biztonsági személyzet. De saját költségre telepíthető, illetve szerződés köthető
tengerparti befektetés
olaszország caorle

Színtiszta olasz életöröm!

Caorleban az Adriai-tenger partján

VELENCE: EGYEDÜLÁLLÓAN SOKSZÍNŰ

Az Adriai-tenger partján található „Bella Italia” lenyűgöző látványosságokat kínál. Olaszország Veneto régiójának varázsa olyan városokban rejlik, mint a romantikus Velence és a kulturálisan gazdag Trieszt, melyek szomszédságában gyönyörű vidékek, lélegzetelállító hegyek és végtelen homokos tengerpartok találhatóak. Az idegenforgalom szempontjából kiváló infrastruktúra biztosítja, hogy az utazók minden igényét kielégítse. Nem véletlenül hívják Olaszország ezt a részét a szépség és a tökéletesség hazájának.

CAORLE – ILYEN KÖZEL VAN A TENGER

Az Adriai-tenger partján található „Bella Italia” lenyűgöző látványosságokat kínál. Olaszország Veneto régiójának varázsa olyan városokban rejlik, mint pl.: a romantikus Velence és a kulturálisan gazdag Trieszt, melyek szomszédságában gyönyörű vidékek, lélegzetelállító hegyek és végtelen homokos tengerpartok találhatóak. Az idegenforgalom szempontjából kiváló infrastruktúra biztosítja, hogy az utazók minden igényét kielégítse. Nem véletlenül hívják Olaszország ezt a részét a szépség és a tökéletesség hazájának.

ÁLOMSZERŰ TEGNERPART VÁR AZ AJTÓD ELŐTT

Caorle talán egyik legszebb homokos tengerpartja a Pareus nyaralóinak ajtaja előtt található. Csodálatos finom homokja, romantikus napozóágyai és a lassan hullámzó tenger egy pillantásra elvarázsolja az embert. Ha Dél-Európában nyaralót szeretne vásárolni, a tenger közelsége alapvető fontosságú tényező. A Pareus nyaralók közvetlen tengerparti elhelyezkedése és a nyugodt környezetük azonban garantálja, hogy nagyszerű lehetőségeket rejtő befektetést hozzanak Önnek.

Egy nyaralásra szánt befektetés tökéletes helyszíne

Közvetlenül a tengerparton és a városközpont közelében – Budapestről 5 óra autóval

Pareus villák & apartmanok az első építési szakaszból

Fedezze fel a Pareus nyaralóingatlanokat

Az észak-olaszországi Adriai-tenger partszakaszon az utolsó beépíthető telkeken exkluzív helyen találhatók modern villák és apartmanok, amelyek a legmagasabb német szabványoknak megfelelő minőségi kivitelezéssel és stílusos belső kialakítással rendelkeznek.

Az első építési szakaszban a nyaralóingatlanok nagy népszerűségnek örvendtek, így az összes ingatlan rövid idő alatt elkelt. Ennek köszönhetően hamar eldőlt, hogy további építési szakaszokra is szükség lesz.

Jelenleg a második szakasz tervezésén dolgozunk, és az építési munkálatok várhatóan 2022 4. negyedévében kezdődnek el. Ha Ön is szeretné saját nyaralóját az Adriai-tenger partján, és minden részletet meg szeretne tudni a második szakasz villáiról és apartmanjairól, akkor iratkozzon fel az érdeklődők listájára még ma!

Az első ütemben már bizonyítottunk

12 magyar, illetve 1 szlovén befektetővel sikerült együtt dolgoznunk

Magyar tulajdonos

1 of 13

Magyar tulajdonos

2 of 13

Magyar tulajdonos

3 of 13

Magyar tulajdonos

4 of 13

Magyar tulajdonos

5 of 13

Magyar tulajdonos

6 of 13

Magyar tulajdonos

7 of 13

Magyar tulajdonos

8 of 13

Magyar tulajdonos

9 of 13

Magyar tulajdonos

10 of 13

Magyar tulajdonos

11 of 13

Magyar tulajdonos

12 of 13

Szlovén tulajdonos

13 of 13

Villa Mare

A modern, kétszintes, közel 160 m2 alapterületű „Villa Mare“ a tenger közvetlen közelségének köszönhető tökéletes fekvésével azonnal lenyűgöz mindenkit. Ennek a különálló álomháznak a legfőbb vonzereje a tágas lakóterek mellett a napozóterasz, a saját kert és a saját medence.

Apartment Doppio

A modern, kétszintes „Doppio“ apartman egy különösen nagyvonalú térkoncepcióval hódít. A modern stílusban berendezett nyaralóapartmanok kb. 140 m2-es területen a legmagasabb lakókomfortot nyújtják. A kb. 20 m2-es erkély és a kertben található napozóterasz a saját jakuzzival egyedülálló.

Apartment Superiore

A kb. 70 m2-es „Superiore“ apartman az első emeleten található. A padlótól a mennyezetig érő ablakoknak és a nyitott, modern lakberendezési koncepciónak köszönhetően a helyiségek kifejezetten világosak és otthonosak. A napozóerkély egy igazi különlegesség: kb. 20 m2-es alapterületével egy napozásra hívogató csodálatos tér.

Apartment Giardino

A kényelmes és tágas kertkapcsolatos „Giardino“ apartman egy kb. 20 m2-es napozóterasszal és egy nagy saját kerttel rendelkezik. A stílusos belsőépítészeti megoldásokkal berendezett apartman kb. 70 m2-es alapterületű és tökéletes nyaralási élményekre csalogatja Önt.

AZ EXKLUZÍV ÉLETÉRZÉS GARANTÁLT

 

Befektetés tiszta lelkiismerettel

Fenntarthatóság

ÉPÍTÉSI KONCEPCIÓ

Az általunk alkalmazott innovatív és környezetbarát megoldások további értéket jelentenek az ingatlanok számára. Az felhasznált energiatakarékos és környezetbarát anyagok nem csak az egészséges lakókörnyezet megteremtéséhez járulnak hozzá, de hozzájárulnak a lakókényelem javításához is. A természetes anyagok előnyei közé tartozik a jó légáteresztő képesség, amely biztosítja a helyiségek megfelelő szellőzését, és így egészségesebb klímát teremt a lakóknak.

ENERGIAFORRÁSOK

Az alkalmazott energiaforrások modern és fenntartható megoldásokat jelentenek az ingatlanaink számára. Az általunk használt napkollektorok és fotovoltaikus berendezések lehetővé teszik számunkra, hogy kihasználjuk Olaszország bőséges napfényét, és saját magunk állítsunk elő áramot és meleg vizet. Így nem csak környezetbarát módon működünk, de hosszú távon költségkímélő megoldást is nyújtunk az ügyfeleinknek.

RÖVID TÁVOLSÁGOK ALKALMAZÁSA

Környezettudatos életmódot folytatunk, melynek része az is, hogy preferáljuk az újrahasznosítható, helyi termékeket. A helyi vállalkozásokkal történő együttműködésünk nem csak a fenntartható gazdaság támogatását jelenti, de a szállítási útvonalak csökkentésével is hozzájárulunk a környezetvédelemhez. Így az ügyfeleink számára is kínálunk fenntartható megoldásokat, melyeknek köszönhetően egészségesebb és zöldebb környezetben élhetnek.

E-MOBILITÁS

Az elektromobilitás fontos szerepet tölt be életünkben, ezért Resortunk területén kialakítottunk számos töltőpontot az elektromos járműveknek. Így nem csak a klímabarát mobilitás előmozdításában veszünk részt, hanem megkönnyítjük vendégeinknek is a töltési lehetőségeket.

Legyen saját tengerparti nyaralója Caorle-ban!

Töltse ki az alábbi űrlapot és a kollégáink pár napon belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolatfelvétel